Nienke Verbunt

Diensten

Ik kan je helpen met verschillende aspecten van de online marketing van jouw bedrijf. Het is mijn visie dat je als bedrijf waarde voor je klanten wil bieden en op deze manier hun vertrouwen wil verdienen. Je laat zien dat jij weet waar je het over hebt, en de beste optie bent als ze iemand in jouw vakgebied zoeken. Ik werk niet met abonnementen, dus je zit nergens aan vast. Je kunt een bepaald aantal uren bij mij boeken. Dat kan met een strippenkaart, je kunt een los uur kopen of we kunnen een maandtarief afspreken.

Social media

Als content manager kan ik je helpen met het beheren van jouw social media. Zo hoef jij alleen maar foto’s en eventuele input naar mij door te sturen en plaats ik het op je social media-kanaal. Ik schrijf er een leuke tekst bij en kies de juiste hashtags. Het is ook mogelijk om samen een stijl te bedenken voor jouw social media profielen waarin de huisstijl van jouw bedrijf terugkomt. Ook kan ik op reacties reageren en zo de interactie met jouw volgers aangaan onder jouw naam.

Blogs

Aan de hand van jouw input over onderwerpen kan ik hier een blog van schrijven. Blogs op je site zijn goed voor je vindbaarheid in zoekmachines. Zeker als je blogs schrijft over onderwerpen waar mensen veel naar zoeken die aansluiten bij waar jij ze mee kan helpen is het goed om hier blogs over te schrijven. Hoe meer waardevolle content je op je site hebt staan, op hoe meer zoektermen je site gevonden kan worden.

Podcasts

Als je graag een podcast wil beginnen kan ik je helpen met het bewerken en uploaden van de podcastbestanden. Mocht daar behoefte aan zijn kan ik je ook helpen bij het starten van een podcast en kijken hoe je deze het beste op kan nemen. Het handige aan een podcast is dat deze in programma’s als Spotify altijd vindbaar blijft, in tegenstelling tot social media-content. De meeste mensen zullen niet snel je hele Instagramfeed door scrollen, maar wél een hoop podcastafleveringen achter elkaar luisteren, ook al zijn die al een jaar oud.

Video’s

Als het voor jouw bedrijf toegevoegde waarde heeft om video’s te maken kan ik je hierbij helpen. Als er behoefte aan is kan ik helpen met filmen, maar ik kan de video’s sowieso bewerken en uploaden op bijvoorbeeld YouTube of Vimeo. Zeker als je video’s op YouTube upload kun je hier jaren later nog klanten door binnenhalen. Op Google na is YouTube namelijk de grooste zoekmachine ter wereld!

Mailings

Ook met het schrijven en verzenden van mailings kan ik je helpen. Een mailing is een goede manier om mensen op de hoogte te houden over je bedrijf omdat er in een mailbox weinig afleiding is en de kans dus groot is dat mensen jouw mail lezen. Ik kan je volledige e-mailmarketing van je overnemen.

E-books

Het schrijven van een e-book kun je ook aan mij uitbesteden. Jij als expert levert dan wel de input aan waar het e-book over moet gaan, maar ik zal alle input omzetten in een e-book dat past binnen jouw huisstijl. E-books zijn heel geschikt als gratis weggever, maar je kunt ze ook verkopen natuurlijk. Het schrijven van een e-book kost vaak veel tijd, dus dat kan ik je uit handen nemen.

Online marketing advies

Ik kan met je meedenken over wat goede stappen zijn voor jouw bedrijf op het gebied van online marketing. Zo kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden voor e-mailmarketing, of een e-book nuttig is voor jouw klanten, enzovoorts. Je kunt mij als sparringspartner zien. Als het om online marketing gaat zijn er oneindig veel mogelijkheden. Ik denk graag mee wat we voor jouw bedrijf in kunnen zetten.