Over mij

Mijn naam is Nienke, ik ben 22 jaar oud en ik ben via deze website werkzaam als tekstschrijver, online marketeer, en social media adviseur. Ik heb een jaar ICT gestudeerd en ben vervolgens begonnen met HBO communicatie. Deze studie heb ik in november 2016 succesvol afgerond. Tijdens deze opleiding ontdekte ik dat mijn interesse vooral bij het creëren van content en social media lag. Ik wilde van alles kunnen doen op het gebied van content creatie en social media, en me niet vast hoeven leggen op een bepaald aspect. Vandaar mijn besluit om hierin voor mezelf te beginnen met mijn eigen bedrijfje!

Ik heb een tijd voor de alternatieve nieuwssite DutchScene geschreven, heb tijdens mijn minor creatief schrijven mijn eigen boek geschreven en ik heb inmiddels al geruime tijd mijn eigen persoonlijke blog genaamd Dreaming Out Loud. Sinds november schrijf ik voor alternatieve nieuwssite PunkX Magazine en sinds februari voor de website van paardentijdschrift Bit Magazine. Tijdens stages gedurende mijn opleiding heb ik ook veel gedaan aan webteksten schrijven en voor een bedrijf de volledige social media aanpak opgezet.

U kunt mij benaderen voor advies op het gebied van social media en het uitvoeren hiervan en voor het creëren van content, of dit nu in de vorm van tekst, foto of video is. Mocht u ander werk op het gebied van content hebben kunt u mij altijd mailen om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

FacebookLinkedIn