Nienke Verbunt

Over mij

Mijn naam is Nienke en ik ben werkzaam als hippisch content manager en als voedingsadviseur binnen mijn bedrijf Paard Optimaal. Op deze site lees je vooral meer over de diensten die ik aanbied als content manager. Op deze pagina leg ik uit wat content marketing is.

Als paardeneigenaar volg ik op social media ook veel professionals in de paardenwereld, en daar merk ik dat veel mensen kansen laten liggen als het om online zichtbaarheid gaat. Social media kun je tegenwoordig niet meer wegdenken uit het bedrijfsleven, maar in de paardenwereld lopen we hier in vaak best wel achter. Voor mijn bedrijf Paard Optimaal haal ik het grootste deel van mijn klanten uit social media, en dat gun ik andere hippische ondernemers ook.

Naast mijn bedrijf ben ik ook werkzaam als content manager voor Zeeman. Daar houd ik me ook bezig met de social content, mailings en de website. Deze ervaring heeft mij geïnspireerd om hier hippische ondernemers mee te helpen. Ook ben ik afgestudeerd aan Fontys Hogescholen Communicatie, waar online marketing ook een belangrijk onderdeel van uitmaakte. Voor mijn eigen bedrijf verdiep ik me dagelijks in het optimaliseren van de online marketing.