Diensten Nienke Verbunt

Diensten

Lees hier hoe ik jou kan helpen!

Als hippisch content manager wil ik paardvriendelijke ondernemers helpen bij het laten groeien van hun bedrijf met behulp van online marketing. Als paardeneigenaar heb ik namelijk ondervonden dat er bij veel ondernemers in de paarden nog heel wat te behalen valt op het gebied van online zichtbaarheid. Het is zonde als je hier kansen laat liggen, dus daar wil ik jou als hippische ondernemer mee helpen! Ik kan je hier op verschillende vlakken bij helpen. Mijn focus ligt hierbij op de uitvoering, dus het dagelijks toepassen van sterke content marketing. Als je echt een marketingplan wil laten maken kun je beter bij iemand anders terecht. Hierbij kunnen we verschillende middelen inzetten, welke dit zijn zal afhangen van jouw voorkeur en je doelgroep. 
Social media marketing

Social media

Social media is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Met z'n allen brengen we er vele uren op door, en dus waarschijnlijk ook jouw klanten! Dat maakt social media een belangrijk kanaal om in te zetten. Het is daarnaast ook ontzettend geschikt om je doelgroep een kijkje achter de schermen te geven. In Instagram stories kun je je volgers meenemen in je dag, en op Facebook kun je informatieve artikelen delen die jouw doelgroep waarschijnlijk interessant vind. Op YouTube kun je video's maken om jouw dienst of product te verduidelijken en zelfs TikTok zou je in kunnen zetten. Er zijn dus ontzettend veel opties, maar bijna niemand heeft tijd om alles te doen. Daarom is het belangrijk dat je 1 of 2 social media-kanalen kiest waar je je op gaat richten en dit dan ook goed doet. Wat goed is om te weten is dat mensen geen verbinding voelen met gezichtloze bedrijven, maar juist met mensen. Om een band op te bouwen met je doelgroep (en dat wil je, want trouwe volgers worden klanten) is het belangrijk om jezelf te laten zien zodat je volgers een beeld krijgen bij wie jij bent en zichzelf of hun problemen in jou kunnen herkennen.

Ik kan je helpen met het bepalen van een social media-strategie die aansluit bij wie en wat jij wilt bereiken, maar ik kan je ook hands on helpen bij het schrijven en inplannen van social media-posts. Zo lopen je social media-kanalen ook gewoon door terwijl jij hard aan het werk bent voor je bedrijf.

Website maken

Website

Het belang van een website wordt vaak onderschat. Veel ondernemers zijn namelijk niet eens terug te vinden op internet, en wanneer dat wel zo is zijn de websites vaak zowel qua tekst als technisch verouderd. Als je genoeg klanten hebt is dat prima, maar als je graag meer klanten wil is het toch wel erg handig om wél een website te hebben. Dan kun je namelijk ook gevonden worden wanneer iemand op zoek is naar jouw dienst of product. Het is niet - afhankelijk van wat je doet - niet altijd makkelijk om bovenaan in Google te staan, maar zonder website lukt het zeker niet. 

Als je dan een website hebt is het verstandig om deze te vullen met content, want hoe meer pagina's je website heeft hoe groter de kans dat hij naar boven komt in een zoekopdracht. Blogs zijn bijvoorbeeld een hele geschikte manier om meer mensen naar je website te krijgen. Ik kan je helpen met het optimaliseren van je website, maar ook met het hands on schrijven van blogs of andere content.

Hippisch content manager

Content maken

Naast je website en social media zijn er tegenwoordig nog veel meer mensen om je doelgroep te bereiken. Denk maar aan een podcast of een YouTube-kanaal. Dit zijn tijdloze kanalen bij uitstek omdat YouTube de één na grootste zoekmachine op het internet is, en podcasts vaak binge-worthy zijn. Als iemand je podcast eenmaal ontdekt gaat diegene ze vaak allemaal luisteren. Daarom is dit content die klanten kan blijven trekken.

Ik kan je helpen met het bedenken van ideeën voor video's of podcasts, het opzetten van een podcast of YouTube-kanaal en het opnemen van video's of podcasts, deze bewerken, uploaden en inplannen. Ook andere geschreven content zoals een e-book of een mailing kan ik voor je maken. Wil je eigenlijk wel een podcast beginnen of een mailinglijst opbouwen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Daar help ik je mee!

Sparren Nienke Verbunt

Sparren

Als ondernemer werk je vaak alleen en kan je het wel eens missen om met iemand te kunnen overleggen over wat nu een goede volgende stap is. Ik ben geen business coach, maar vind het zeker wel leuk om met je te sparren over je bedrijf en na te denken over de richting waar je heen wil.

Tarieven

Uurtarief

€30
*excl btw. 30 euro is het starttarief, ook als ik geen uur bezig ben
Als je met mij samen wil werken op basis van uur tarief kost dat 30 euro per uur.

Maandtarief

In overleg

Het is ook mogelijk om een maandtarief af te spreken waarbij ik maandelijks een aantal uren voor je kan werken. Dit wordt bepaald aan de hand van je hulpvraag.

Strippenkaart

€270
excl btw, voor 10 uur
Met een strippenkaart werk ik 10 uur voor je voor 270 euro. Je bespaart dan 30 euro in vergelijking met wanneer je per uur betaalt.

Staat de online content die jij wil maken er niet bij?

Vul mijn contactformulier in en wie weet kan ik je toch helpen!