Nienke Verbunt

Tarieven

Er zijn verschillende manieren om met mij samen te werken. Dat kan op maandelijkse basis, maar ook per uur. Als je wil dat ik structureel content voor je ga maken is het het meest aantrekkelijk om op maandelijkse basis te werken. Heb je maar af en toe hulp nodig? Dan kan dat ook per uur. Het maakt dan niet uit met wat voor content je hulp nodig hebt. Op mijn Diensten-pagina vind je waar ik je mee kan helpen.

Als je met mij wil werken of meer informatie wil ontvangen kun je mijn contactformulier invullen.

Uurtarief

Als je per uur met mij samen wil werken kost dat €25 per uur. Dat is tevens het starttarief. In overleg bepalen we de frequentie van facturatie.

Strippenkaart

Als je verwacht meerdere keren een uur nodig te hebben kun je een strippenkaart nemen. Dan betaal je voor 10 uur €230 euro. Deze strippenkaart blijft een jaar geldig, dus je kunt binnen een jaar die uren gebruiken wanneer je wil. Je betaalt de strippenkaart vooraf.

Maandtarief

Als je op maandelijkse basis wil werken kunnen we samen gaan kijken wat er allemaal gedaan moet worden, hoeveel tijd ik daaraan kwijt verwacht te zijn en zullen we zo tot een maandelijks bedrag komen.