Diensten Nienke Verbunt

Diensten

Als hippisch virtual assistant wil ik jou als paardvriendelijke ondernemer helpen bij het laten groeien van je bedrijf door taken uit handen te nemen zodat jij je kan focussen op datgene waar je goed in bent. Het is zonde als je veel tijd en energie kwijt bent aan dingen die jij niet per se zelf hoeft te doen, dus laat dat vooral aan mij over! Ik kan je hier op verschillende vlakken bij helpen.
Social media marketing

Social media

Social media is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Met z'n allen brengen we er vele uren op door, en dus waarschijnlijk ook jouw klanten! Dat maakt social media een belangrijk kanaal om in te zetten. Het is daarnaast ook ontzettend geschikt om de verbinding met je klanten aan te gaan. Tegenwoordig is het lastig om je op grond van je skills te onderscheiden omdat er zoveel ondernemers zijn die doen wat jij doet en is het des te belangrijker dat je jezelf laat zien. Jouw ideale klant wil namelijk verbinding met jou als persoon, en dus weten wie er achter een bedrijf zit.

Ik kan je helpen met het bedenken, uitwerken en inplannen van posts voor de social media waar jouw doelgroep op aanwezig is. Zo lopen je social media-kanalen ook gewoon door terwijl jij hard aan het werk bent voor je bedrijf.

Website maken

Website

Het belang van een website wordt vaak onderschat. Veel ondernemers zijn namelijk niet eens terug te vinden op internet, en wanneer dat wel zo is zijn de websites vaak zowel qua tekst als technisch verouderd en slecht vindbaar. Als je genoeg klanten hebt is dat prima, maar als je graag meer klanten wil is het toch wel erg handig om wél een degelijke website te hebben. Dan kun je namelijk ook gevonden worden wanneer iemand op zoek is naar jouw dienst of product.  

Als je dan een website hebt is het verstandig om deze te vullen met informatie, want hoe meer pagina's je website heeft hoe groter de kans dat hij naar boven komt in een zoekopdracht. Blogs zijn bijvoorbeeld een hele geschikte manier om meer mensen naar je website te krijgen. Ik kan je helpen met het optimaliseren van je website, maar ook met het schrijven van blogs of andere content.

Hippisch content manager

Naast je website en social media zijn er tegenwoordig nog veel meer manieren om je doelgroep te bereiken. Denk maar aan een podcast of een YouTube-kanaal. Deze zijn ook in de paardenwereld ongekend populair. Dit zijn tijdloze kanalen bij uitstek omdat YouTube de op één na grootste zoekmachine op het internet is, en podcasts vaak binge-worthy zijn. Als iemand je podcast eenmaal ontdekt gaat diegene ze vaak allemaal luisteren. Daarom is dit content die klanten kan blijven trekken, zelfs jaren nadat jij die aflevering of video gemaakt hebt.

Ik kan je helpen met het bedenken van ideeën voor video's of podcasts, het opzetten van een podcast of YouTube-kanaal en het opnemen van video's of podcasts, deze bewerken, uploaden en inplannen. Wil je eigenlijk wel een podcast beginnen of een mailinglijst opbouwen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Daar help ik je mee!

Sparren Nienke Verbunt

Als ondernemer krijg je vaak veel mails en schiet het er nog wel eens bij in om deze te beantwoorden. Voordat je het weet heb je tientallen openstaande mails en kijk je als een berg op tegen het bijwerken van je mailbox. Geen paniek, ik kan je helpen orde in je mailbox te scheppen en deze voor je te beheren. Zo krijg jij alleen nog de mails onder ogen die echt om jouw expertise vragen en ben je niet onnodig veel tijd kwijt aan het bijhouden van je mail.

nieuwsbrief

Nieuwsbrieven zijn een effectief middel omdat je hierbij niet afhankelijk bent van een algoritme: iedereen die zich aanmeldt voor je nieuwsbrief krijgt deze te zien. Dat maakt het interessant omdat je zo een grote groep mensen kunt bereiken als ze eenmaal op je mailinglijst staan.

Ik kan je helpen met het maken en verzenden van nieuwsbrieven, en ook met het laten groeien van je mailinglijst. Ook kan ik automatiseringen maken waardoor jouw marketing op de achtergrond gewoon doorloopt zonder dat je daar iets voor hoeft te doen!

Tarieven

30,-
excl btw
Door met een uurtarief te werken betaal je alleen voor de uren die ik ook echt voor je gewerkt heb. Dit wordt achteraf gefactureerd.
275,-
excl btw
Betaal vooraf voor een strippenkaart waarmee ik 10 uur voor je werk en krijgt korting. De invulling van die 10 uur gebeurt in overleg
Het is ook mogelijk om voor een vast maandtarief samen te werken als ik je maandelijks een vast aantal uur kan helpen. Hiervoor kun je het aanvraagformulier invullen en dan kunnen we kijken naar de mogelijkheden

Plan een gratis kennismakingsgesprek in

Tijdens een gratis kennismakingsgesprek kun jij aangeven waar je behoefte aan hebt en kan ik kijken of ik hiervoor de juiste persoon ben. Je kunt met Calendly meteen een afspraak inplannen in mijn agenda op de momenten dat ik beschikbaar ben.